Algemene voorwaarden

De Nieuwe Vishal respecteert uw privacy en zal uw gegevens nooit doorgeven aan derden (zie ook Privacy Policy).

Indien u zich wenst uit te schrijven op de nieuwsbrief, volstaat het om ons eenmalig een mail te sturen als antwoord op onze nieuwsbrief zelf, met de vraag om uw gegevens uit de contactenlijst te verwijderen.

Bestelvoorwaarden

Alle bestellingen bij De Nieuwe Vishal zijn contant, met de kaart (Bancontact/MrCash) betaalbaar in de zaak te Antwerpen zonder korting. Alle prijzen vermeld in de online webshop en op de rest van de website www.denieuwevishal.be zijn inclusief btw. Wenst u echter als niet-particuliere klant een factuur te ontvangen, gelieve dit te melden bij het plaatsen van de bestelling.

Het totaalbedrag van uw afhaling kan afwijken van de online prijsopgave, aangezien wij werken met dagverse producten onderhevig aan marktschommelingen of eventuele afwijkingen op hoeveelheid/gewicht . De Nieuwe Vishal probeert dit natuurlijk tot een minimum te beperken. In uitzonderlijke gevallen of bij uitputting van de voorraad zullen wij u contacteren alvorens de bestelling uit te voeren.

Van bestellingen die niet minstens 2 werkdagen op voorhand worden aangevraagd, kunnen wij niet garanderen dat wij deze wel kunnen uitvoeren. Daarom is het aangewezen ons hiervoor rechtstreeks telefonisch te contacteren.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een automatisch gegenereerde e-mail met een overzicht van uw bestelling. Wijzigingen zijn nog steeds mogelijk indien u ons hiervan minimum 1 dag op voorhand op de hoogte brengt. Van eventuele wijzigingen of manco's stellen wij u eveneens op de hoogte.

Indien u de bestelling niet kan komen afhalen te Antwerpen kan u voor de kosten aansprakelijk gesteld worden. Dit indien wij niet minstens één dag van tevoren op de hoogte worden gesteld.

Om geldig te kunnen zijn, moeten klachten binnen de 24 uur na afhaling worden gemeld.

Waarborgen

Voor onze schotels of ander specifiek verpakkingsmateriaal wordt steeds een waarborg van aangerekend. Bij teruggave in goede en propere staat bij uw volgende thuislevering of in de winkel te Antwerpen, krijgt u deze volledig terugbetaald.

Openingsuren

Ma:
Gesloten
Di:
9:00 - 13:00 | 14:00 - 18:00
Wo:
9:00 - 13:00 | 14:00 - 18:00
Do:
9:00 - 13:00 | 14:00 - 18:00
Vr:
9:00 - 13:00 | 14:00 - 18:00
Za:
9:00 - 16:00
Zo:
Gesloten